World Infogroup i Norden AB

Uppsala län

Information

I Tierp finns det ett Aktiebolag som heter World Infogroup i Norden AB. Det finns flera verksamheter som liknar World Infogroup i Norden AB i Uppsala län. Tierp är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

World Infogroup i Norden AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-04-15 och det finns flera verksamheter som är det i Uppsala län.

Sedan 2002-04-05 så har World Infogroup i Norden AB varit registrerat och sedan 2002-06-27 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är World Infogroup i Norden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Tierp.

Vill man komma i kontakt med World Infogroup i Norden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Västra v. 52, 803 24, Gävle. Vi ni istället prata med World Infogroup i Norden AB så kan ni göra det på 026-513700.

Bolaget skall bedriva utveckling, produktion samt marknadsföring av marknadsinformationsprodukter, databaser, calltjänster, telekommunikationstjänster, dataprogramvaror, internettjänster samt adressprodukter. Bolaget skall även bedriva konsultativ verksamhet inom företagsledning, äga och förvalta värdepapper samt fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kronebratt, Rolf Tommy som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölander, Carl Stefan som är född 1963 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

World Infogroup i Norden AB har 556623-6195 som sitt organisationsnummer.