Bills Bo- & Utbildningsgård AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Bills Bo- & Utbildningsgård AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tierp här finns det många olika Aktiebolag. Bills Bo- & Utbildningsgård AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Tierp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Bills Bo- & Utbildningsgård AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556625-5724.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0294-21174 alternativt besöka eller skicka post till Bills Bo- & Utbildningsgård AB på följande adress Åkerby 213, 819 61, Skärplinge.

Bills Bo- & Utbildningsgård AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-08-05.

I Bills Bo- & Utbildningsgård AB så sitter följande personer i styrelsen: , Håkansson, Signe Alexandra Plaenge som är född 1983 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hem för vård, boende och missbruksbehandling samt utföra konsultativ verksamhet inm vård och behandling samt därmed förenlig verksamhet.