Kents Skogsavverkningar AB

Uppsala län

Information

Kents Skogsavverkningar AB är ett av många företag som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som Kents Skogsavverkningar AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kents Skogsavverkningar AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-01-13.

Kents Skogsavverkningar AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2002-11-19. Men sedan 2003-01-13 så har Kents Skogsavverkningar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Julö 142, 819 63, Hållnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kents Skogsavverkningar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0294-23197.

Tierp arbetar för att företag som Kents Skogsavverkningar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kents Skogsavverkningar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva skogavverkning med maskiner och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kents Skogsavverkningar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kents Skogsavverkningar AB och det är följande personer, Holmgren, Stig Kent som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Monica Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Francois Ågstrand, Karin Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kents Skogsavverkningar AB är 556634-8198.