Sustainable Business Pettersson-Mohlén & Partner AB

Uppsala län

Information

556645-0846 är organisationsnummer för bolaget Sustainable Business Pettersson-Mohlén & Partner AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sustainable Business Pettersson-Mohlén & Partner AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tierp som är den kommunen som Sustainable Business Pettersson-Mohlén & Partner AB finns i.

Sustainable Business Pettersson-Mohlén & Partner AB har varit registrerat sedan 2003-06-17 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sustainable Business Pettersson-Mohlén & Partner AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-23.

Sustainable Business Pettersson-Mohlén & Partner AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tierp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sustainable Business Pettersson-Mohlén & Partner AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sustainable Business Pettersson-Mohlén & Partner AB så kan ni göra det på telefon genom 070-9317450 eller genom brev på följande adress:
Kvarnv. 10, 748 40, Örbyhus

Bolaget skall bedriva import, grossisthandel och försäljning av inredningsdetaljer samt konsultverksamhet inom marknad och organisationsfrågor samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sustainable Business Pettersson-Mohlén & Partner AB och det är Pettersson, Ulf Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Molén Pettersson, Riita Margaretha som är född 1967 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor,