Boja Plåt, Glas och Golv Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Boja Plåt, Glas och Golv Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tierp här finns det många olika Aktiebolag. Boja Plåt, Glas och Golv Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Tierp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Boja Plåt, Glas och Golv Aktiebolag är momsregistrerat sedan2003-08-14 och har organisationsnummer 556645-0895.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-2341648 alternativt besöka eller skicka post till Boja Plåt, Glas och Golv Aktiebolag på följande adress ¤LIBBARBOVÄGEN ¤19 ¤, 748 40, Örbyhus¤örbyhus.

Boja Plåt, Glas och Golv Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-08-14.

I Boja Plåt, Glas och Golv Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Jansson, Helena Birgitta som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom plåt-, glas-, golv-, bygg- och måleri samt uthyrning av arbetsmaskiner inom dessa områden och med dessa verksamheter förenlig verksamhet.