Alltransport i Månkarbo AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva åkeri- och transportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alltransport i Månkarbo AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tierp så är Alltransport i Månkarbo AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 2003-07-10 så skapades Alltransport i Månkarbo AB och verksamheten är har F-skattsedel Alltransport i Månkarbo AB har haft det sedan 2004-01-08.

Alltransport i Månkarbo AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-08

556646-2916 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tierp.

Just nu är Alltransport i Månkarbo AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Alltransport i Månkarbo AB så går det att nå dem via telefon på 0293-51185 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alltransport i Månkarbo AB är Molén, Erik Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Molén, Eva Kristina Elisabet som är född 1959 och har titeln Suppleant, Feiff, Percy Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision AB som är född och har titeln Revisor, .