Jakob Englunds Bygg & Kakel AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsarbeten, ny-, om- och tillbyggnader, fastighetsförvaltning, mark- och anläggningsarbeten samt monteringsarbeten i byggbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jakob Englunds Bygg & Kakel AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tierp så är Jakob Englunds Bygg & Kakel AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 2003-09-25 så skapades Jakob Englunds Bygg & Kakel AB och verksamheten är har F-skattsedel Jakob Englunds Bygg & Kakel AB har haft det sedan 2003-10-30.

Jakob Englunds Bygg & Kakel AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-10-30

556649-0834 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tierp.

Just nu är Jakob Englunds Bygg & Kakel AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Jakob Englunds Bygg & Kakel AB så går det att nå dem via telefon på 070-6390290 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jakob Englunds Bygg & Kakel AB är Englund, Karl Jakob som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Orava, Jaana Hannele som är född 1964 och har titeln Suppleant, Rönnblom, Kurt Johan Rikard som är född 1965 och har titeln Revisor, R E K Revision AB som är född och har titeln Revisor, .