LMK Polymer Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tierp och LMK Polymer Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och LMK Polymer Aktiebolag är ett av dem. Statusen för LMK Polymer Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

LMK Polymer Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-01. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där bolaget finns i jobbar för att bolag som LMK Polymer Aktiebolag ska trivas.

I Tierp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom arbetsmiljö, produktion och byggnadsindustri, äga och förvalta industri- och hyresfastigheter, att driva försäljning inom köks- och vitvarubranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LMK Polymer Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är LMK Polymer Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med LMK Polymer Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3425940.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med LMK Polymer Aktiebolag är Karlsson, Lars Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Årne, Mari-Louise som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm, Bengt Bertil som är född 1946 och har titeln Revisor, Alm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

LMK Polymer Aktiebolag har 556656-7870 som sitt organisationsnummer.