BA Cadastre AB

Uppsala län

Information

BA Cadastre AB är en verksamhet som finns i Tierp. I BA Cadastre AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Bengt Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson Martinelle, Ingegerd H som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinelle, Eva Kristina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BA Cadastre AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå BA Cadastre AB på telefon 0294-40747.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med rådgivning, utvecklingsverksamhet m.m inom lantmäteri- och fastighetssektor samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är BA Cadastre AB av bolagstypen Aktiebolag.

BA Cadastre AB är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

BA Cadastre AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-04-01 och BA Cadastre AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BA Cadastre AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson Martinelle, Ingegerd H -Andersson, Bengt Gunnar

BA Cadastre AB har 556657-8885 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.