Kjells Skogsentreprenad i Örbyhus AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva trailingverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kjells Skogsentreprenad i Örbyhus AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tierp så är Kjells Skogsentreprenad i Örbyhus AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 2004-11-15 så skapades Kjells Skogsentreprenad i Örbyhus AB och företaget är har F-skattsedel Kjells Skogsentreprenad i Örbyhus AB har haft det sedan 2004-12-02.

Kjells Skogsentreprenad i Örbyhus AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-12-02

556670-8060 är organisationsnummret för företaget som finns i Tierp.

Just nu är Kjells Skogsentreprenad i Örbyhus AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Kjells Skogsentreprenad i Örbyhus AB så går det att nå dem via telefon på 0295-10976 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kjells Skogsentreprenad i Örbyhus AB är Eriksson, Kjell Einar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kerstin Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .