Strukturen USTN Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget ska bedriva vård samt fastighetsförvaltning och därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Strukturen USTN Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tierp så är Strukturen USTN Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 2005-01-13 så skapades Strukturen USTN Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Strukturen USTN Aktiebolag har haft det sedan 2005-02-24.

556674-4305 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tierp.

Just nu är Strukturen USTN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Strukturen USTN Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0294-31103 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Strukturen USTN Aktiebolag är Maad, Tommy Valter som är född 1947 och har titeln VD, Maad, Tommy Valter som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronstål, Stefan Gustav Engelbrekt som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Niklas Pär Reidar som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bo Tommy som är född 1945 och har titeln Revisor, Godkänd revisor Tommy Persson som är född och har titeln Revisor.