Gyllby Företagsby AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tierp och Gyllby Företagsby AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gyllby Företagsby AB är ett av dem. Statusen för Gyllby Företagsby AB är att Bolaget är aktivt.

Gyllby Företagsby AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-01-28. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gyllby Företagsby AB ska trivas.

Gyllby Företagsby AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03. I Tierp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper samt handel med byggmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gyllby Företagsby AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31.

Idag är Gyllby Företagsby AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Gyllby Företagsby AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6448500.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Gyllby Företagsby AB är Lötman, Lars Kenneth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lötman, Eva-Lena som är född 1950 och har titeln Suppleant, Larsson, Jan Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision AB som är född och har titeln Revisor, .

Gyllby Företagsby AB har 556675-5954 som sitt organisationsnummer.