Nordströms Teknik & Rörservice AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Nordströms Teknik & Rörservice AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tierp här finns det många olika Aktiebolag. Nordströms Teknik & Rörservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Tierp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Nordströms Teknik & Rörservice AB är momsregistrerat sedan2005-08-01 och har organisationsnummer 556680-0099.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Nordströms Teknik & Rörservice AB på följande adress Skogsbo 307, 815 92, Tierp.

Nordströms Teknik & Rörservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-08-01.

I Nordströms Teknik & Rörservice AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Johansson, Jonas Lars-Evert som är född 1975 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva värme- och sanitetsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.