Örbyhus Gods AB

Uppsala län

Information

I Tierp finns det ett Aktiebolag som heter Örbyhus Gods AB. Det finns flera bolag som liknar Örbyhus Gods AB i Uppsala län. Tierp är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Örbyhus Gods AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-01-11 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 2005-12-01 så har Örbyhus Gods AB varit registrerat och sedan 2007-01-11 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Örbyhus Gods AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Örbyhus Gods AB så kan man gör det genom att posta ett brev till 748 95 Örbyhus. Vi ni istället prata med Örbyhus Gods AB så kan ni göra det på 0295-10184.

Bolaget ska äga och förvalta Örbyhus Slott med tillhörande fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jakobsson, Nils Anders som är född 1953 och har titeln Extern VD, Bengtsson, Kay Peter som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fiere-de Roquette-Buisson, Alexandrine som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, d'Otrante, Ebba Marguerite som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, d'Otrante, M Christina G B C som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, de Roquette-Buisson, Metta C T U L M som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamotGeslin, Marie-Charlotte som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, d'Otrante Dymling, Louise Pauline som är född 1970 och har titeln Suppleant, d'Otrante, Josephine Madeleine D som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESde Roquette-Buisson, Gabriella som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESLilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisorfocus revision ab som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Fiere-de Roquette-Buisson, Alexandrine -de Roquette-Buisson, Metta C T U L M i förening med en av -d'Otrante, Ebba Marguerite -d'Otrante, M Christina G B C Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Örbyhus Gods AB har 556692-2737 som sitt organisationsnummer.