Ysses Bygg & Emballage AB

Uppsala län

Information

Ysses Bygg & Emballage AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Ysses Bygg & Emballage AB finns. I Tierp så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ysses Bygg & Emballage AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ysses Bygg & Emballage AB har haft sedan 2007-01-25. Ysses Bygg & Emballage AB har funnits sedan och 2007-01-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ysses Bygg & Emballage AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kidronv. 21, 815 75, Söderfors men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0293-30736.

Tierp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ysses Bygg & Emballage AB Privat, ej börsnoterat.

Ysses Bygg & Emballage AB har idag 556718-3081 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ysses Bygg & Emballage AB

Bolaget skall utföra reparationer inom bygg- och fastighetsbranschen samt utföra villaservice samt därmed förenlig verksamhet.

I Ysses Bygg & Emballage AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sundbom, Anders Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundbom, Carina Rebecka som är född 1955 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .