AB Björns Marktjänst

Uppsala län

Information

AB Björns Marktjänst är ett bolag som finns i Tierp. I AB Björns Marktjänst finns det lite olika personer som är förknippade och det är Viberg, Björn Gunnar som är född 1966 och har titeln VD, Viberg, Björn Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Viberg, Bengt Gunnar som är född 1932 och har titeln Suppleant, Feiff, Percy Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AB Björns Marktjänst så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå AB Björns Marktjänst på telefon 070-3333006.

Bolaget ska bedriva markarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är AB Björns Marktjänst av bolagstypen Aktiebolag.

AB Björns Marktjänst är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

AB Björns Marktjänst innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-07 och AB Björns Marktjänst är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AB Björns Marktjänst så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

AB Björns Marktjänst har 556721-6865 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.