Vida Österlövsta AB

Uppsala län

Information

Vida Österlövsta AB är ett av många verksamheter som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som Vida Österlövsta AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vida Österlövsta AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-05-31.

Vida Österlövsta AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2007-01-30. Men sedan 2007-05-31 så har Vida Österlövsta AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Åkerby 300, 819 61, Skärplinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vida Österlövsta AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0294-21390.

Tierp arbetar för att verksamheter som Vida Österlövsta AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vida Österlövsta AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med träemballage, handel med trävaror samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vida Österlövsta AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dahl, Karl Vilhelm Santhe -Jonermark, Claes Ingvar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vida Österlövsta AB och det är följande personer, Jonermark, Claes Ingvar som är född 1964 och har titeln VD, Walldén, Johan Rolf som är född 1976 och har titeln Vice VD, Jonermark, Claes Ingvar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Walldén, Johan Rolf som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Karl Vilhelm Santhe som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustavsson, Carl Joacim som är född 1964 och har titeln Revisor.SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vida Österlövsta AB är 556722-2269.