Anders Matsson Produktion AB

Uppsala län

Information

Anders Matsson Produktion AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Anders Matsson Produktion AB finns. I Tierp så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anders Matsson Produktion AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Anders Matsson Produktion AB har haft sedan 2007-06-14. Anders Matsson Produktion AB har funnits sedan och 2007-06-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Anders Matsson Produktion AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Parkv. 8, 748 50, Tobo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-8454143.

Tierp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Anders Matsson Produktion AB Privat, ej börsnoterat.

Anders Matsson Produktion AB har idag 556723-4223 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Anders Matsson Produktion AB

Bolaget ska bedriva gräv- och markarbeten, byggnads- och snickeriarbeten, utföra mekaniska arbeten, försäljning och tillverkning av egengjorda jakttillbehör, konsultuppdrag inom området inköp och musikunderhållning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Anders Matsson Produktion AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Matsson, Karl Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Matsson, Gunhild Anna Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Andersson, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Revisor, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .