P Åkesson Motor AB

Uppsala län

Information

P Åkesson Motor AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där P Åkesson Motor AB finns. I Tierp så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. P Åkesson Motor AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket P Åkesson Motor AB har haft sedan 2007-05-24. P Åkesson Motor AB har funnits sedan och 2007-05-24 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till P Åkesson Motor AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Åkerby 290, 819 61, Skärplinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0294-21343.

Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är P Åkesson Motor AB Privat, ej börsnoterat.

P Åkesson Motor AB har idag 556728-0242 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för P Åkesson Motor AB

Bolaget ska köpa, sälja och hyra ut motorfordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

I P Åkesson Motor AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkesson, Per Åke Emanuel som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Anne Maili Lilly som är född 1952 och har titeln Suppleant, Sandler, Linda Margareta som är född 1975 och har titeln Revisor, Boive, Johanna Katarina som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .