Christina Kihlén AB

Uppsala län

Information

556736-5308 är organisationsnummer för bolaget Christina Kihlén AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Christina Kihlén AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tierp som är den kommunen som Christina Kihlén AB finns i.

Christina Kihlén AB har varit registrerat sedan 2007-08-27 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Christina Kihlén AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-25.

Christina Kihlén AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tierp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Christina Kihlén AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Christina Kihlén AB så kan ni göra det på telefon genom 076-1452853 eller genom brev på följande adress:
Norrmarken 407, 815 93, Tierp

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Christina Kihlén AB och det är Kihlén, Christina Elisabeth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kihlén, Stig Erik Harry som är född 1948 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Francois Ågstrand, Karin Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor,