Jonas & Ulrika Eklund Livs AB (Ica Nära)

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Jonas & Ulrika Eklund Livs AB (Ica Nära). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tierp här finns det många olika Aktiebolag. Jonas & Ulrika Eklund Livs AB (Ica Nära) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Tierp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Jonas & Ulrika Eklund Livs AB (Ica Nära) är momsregistrerat sedan2008-04-17 och har organisationsnummer 556749-4033.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0293-31200 alternativt besöka eller skicka post till Jonas & Ulrika Eklund Livs AB (Ica Nära) på följande adress Nyg. 16, 815 76, Söderfors.

Jonas & Ulrika Eklund Livs AB (Ica Nära) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-04-17.

I Jonas & Ulrika Eklund Livs AB (Ica Nära) så sitter följande personer i styrelsen: , , Kaiser Eklund, Ulrika Valenka som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.