Tekniska Textilimpregnerings Konsult Bengt-Olof Thor

Uppsala län

Information

Tekniska Textilimpregnerings Konsult Bengt-Olof Thor är en verksamhet som finns i Tierp. I Tekniska Textilimpregnerings Konsult Bengt-Olof Thor finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thor, Bengt-Olof som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tekniska Textilimpregnerings Konsult Bengt-Olof Thor så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tekniska Textilimpregnerings Konsult Bengt-Olof Thor på telefon .

Matt- och textilimpregneringsverksamhet.

Idag är Tekniska Textilimpregnerings Konsult Bengt-Olof Thor av bolagstypen Enskild firma.

Tekniska Textilimpregnerings Konsult Bengt-Olof Thor är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tekniska Textilimpregnerings Konsult Bengt-Olof Thor innehar ej F-skattsedel och Tekniska Textilimpregnerings Konsult Bengt-Olof Thor är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tekniska Textilimpregnerings Konsult Bengt-Olof Thor så är det följande:

Tekniska Textilimpregnerings Konsult Bengt-Olof Thor har 560401-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.