CÅ Advertising Flight

Uppsala län

Information

590326-XXXX är organisationsnummer för företaget CÅ Advertising Flight. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CÅ Advertising Flight är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som CÅ Advertising Flight finns i.

CÅ Advertising Flight har varit registrerat sedan 2000-08-24 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för CÅ Advertising Flight så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

CÅ Advertising Flight är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för CÅ Advertising Flight är följande:

Vill ni komma i kontakt med CÅ Advertising Flight så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Reklamflygning.

Det finns olika personer som har en koppling med CÅ Advertising Flight och det är Eriksson, Sune Claes-Åke som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,