Hantverkaren i Sandby

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tierp och Hantverkaren i Sandby är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hantverkaren i Sandby är ett av dem. Statusen för Hantverkaren i Sandby är att Bolaget är aktivt.

Hantverkaren i Sandby är ett Enskild firma och skapades 2005-10-11. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hantverkaren i Sandby ska trivas.

Hantverkaren i Sandby är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-06. I Tierp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Måleri, snickeri och byggnationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hantverkaren i Sandby är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-06.

Idag är Hantverkaren i Sandby och det finns flera verksamheter som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Hantverkaren i Sandby så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0294-40417.

.

De som är på något sätt har med Hantverkaren i Sandby är Käller, Stig Guy Carry som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hantverkaren i Sandby har 590606-XXXX som sitt organisationsnummer.