Capture Projects Scandinavia

Uppsala län

Information

590903-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Capture Projects Scandinavia. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Capture Projects Scandinavia är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Capture Projects Scandinavia finns i.

Capture Projects Scandinavia har varit registrerat sedan 1995-07-10 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Capture Projects Scandinavia så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-03.

Capture Projects Scandinavia är och det finns flera verksamheter i Tierp som också är .

Firmatecknare för Capture Projects Scandinavia är följande:

Vill ni komma i kontakt med Capture Projects Scandinavia så kan ni göra det på telefon genom 018-120245 eller genom brev på följande adress:

Projektledning - initiera, leda genomföra, organisera, avrapportera samt utvärdera projekt. Processcoatching i projektets olika faser. Konsultuppdrag, nätverksprojekt - Näringsliv, samhällssociala projekt. Förändring, utveckling inom human resourceområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Capture Projects Scandinavia och det är Attermo Alm, Marjoe Rita som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,